Галоўнае — якасць

Поделитесь с друзьями
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Вось ужо амаль пяць гадоў лабарантам хіміка-бактэрыяльнага аналізу на Нясвіжскім філіяле ААТ “Клецкая крыначка” працуе А.А. Хамёнка. Кожны дзень яна сочыць за якасцю малака, робіць яго аналіз, вызначае кіслотнасць і шчыльнасць, таксама праводзіць аналіз згушчонага малака. — Наша работа вельмі адказная,— адзначае Аксана Анатольеўна, — бо гэта проста неабходна: ад аналізу прадукцыі, якая трапляе на завод, залежыць якасць таго, што мы выпускаем. Галоўнае, каб не патрапіла кіслае малако.


Поделитесь с друзьями
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.