Пачаўся сезон перапрацоўкі

Поделитесь с друзьями
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

image-0-02-01-efebda5bb7ce7d5a4bfc02e5339eeaecc05e0340d6fd56678034d3a5f2f82c64-V (1)

Як мы паведамлялі, 24 жніўня Гарадзейскі цукровы камбінат пачаў нарыхтоўку цукровых буракоў. 25 жніўня ў канцы дня былі  запушчаны лініі перапрацоўкі. Сведкамі гэтай адказнай падзеі былі прадстаўнікі раённай улады і канцэрна “Белдзяржхарч-прам”.

Па стане на раніцу 30 жніўня  камбінат прыняў 31678 тон сыравіны. Перапрацавана  29708 тон. Выпушчана каля 2,5 тысячы т цукру.

На здымку: на гідратранспарцёр падаюць першыя карані. Начальнік упраўлення  кардынацыі і развіцця цукровай  і кансервавай галін Беларускага  дзяржаўнага канцэрна  харчовай прамысловасці “Белдзяржхарчпрам” Мікалай Каламыс, старшыня Нясвіж-скага райвыканкама Іван Крупко, выконваючы дырэктар Асацыяцыі цукравытворцаў “Белцукар” Фёдар Старасценка і дырэктар ААТ “Гарадзейскі цукровы камбінат” Міхаіл Крыштаповіч (злева направа) даюць старт сезону  перапрацоўкі цукровых буракоў.

«НН».

 


Поделитесь с друзьями
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.