«Люблю водар хлеба»

Поделитесь с друзьями
  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

320

Так гаворыць  цеставод філіяла

«Нясвіжскі хлебазавод»

ААТ «Барысаўхлебпрам» Ала  Мазан.

На гэтым прадпрыемстве яна адпрацавала 18 гадоў. Спачатку, калі прыйшла сюды, паставілі на ўкладку хлеба-булачных вырабаў. Так заўсёды ўводзяць у прафесію навічкоў, каб прывыклі да работы з хлебам. Потым асвойвала іншыя аперацыі, падмяняла калег падчас водпускаў. І спынілася на  прафесіі цеставода.

— Я люблю свой хлеб, — гаворыць Ала Аляксандраўна. — І фармавы, і падавы. Асабліва падабаецца хлеб «Дар’еўскі». Батоны нашы вельмі смачныя, сайка «Беліцкая». Вырабы іншых вытворцаў нават і не купляю.

Ала Аляксандраўна заўсёды з радасцю ўдыхае гэты ні з чым не параўнальны пах — пах хлеба.

Тамара ПРАЛЬ-ГУЛЬ.

Фота Наталлі ЕРМАШЭНКА.

 


Поделитесь с друзьями
  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.