Меню
Курс $  3.26 | €  3.52 | ₽100  3.53 |
Погода 9 °C

25 снежня — Каляды па календары каталіцкай канфесіі. Са светлым Хрыстовым Нараджэннем!

Нясвіжскія навіны 3 года назад 0 0

Со светлым праздником  Рождества Христова!

Уважаемые священнослужители и верующие римско-католической церкви! Сердечно поздравляем вас со светлым праздником Рождества Христова! На протяжении многих веков Рождество дарит людям неугасающий свет веры и надежды, наполняет наши сердца любовью и добротой. Рождественские дни озаряют жизнь радостью, пробуждают добрые чувства, обращают к духовным истокам и традициям.



Пусть яркий свет Вифлеемской звезды принесет в ваши дома благополучие, удачу, умиротворение. Дорогие друзья! Желаем вам крепкого здоровья, семейного счастья и душевной гармонии!

Пусть рождественское настроение не покидает вас на протяжении всего года, вдохновляя на добрые дела.

Несвижский районный

исполнительный комитет.

Несвижский районный Совет депутатов.

 

Шаноўныя несвіжане і жыхары раёна!

Радасць Божага Нараджэння не могуць азмрочыць ніякія падзеі ў нашым жыцці. Мяне таксама суцяшае тая думка, што Хрыстова Нараджэнне было нялёгкім. Не было Яму дастойнага месца. Ён прыйшоў у гэты свет у хлевушку, не на цёплых пярынах, а на сенцы. Юзаф і Марыя разам з Езусам мусілі ўцякаць ад гневу Ірада, бо ён хацеў забіць маленькае Божае Дзіця. І пазней было нялёгка. А ўвесь жыццёвы шлях нашага Збаўцы Езуса Хрыста скончыўся ўкрыжаваннем. Аднак кульмінацыяй было Хрыстова Уваскрашэнне.

Аналізуючы ўсё гэта, можна зрабіць выснову, што нічога не было дарэмным. Радасць Божага Нара-джэння дае вялікую надзею. Усё толькі пачынаецца. Зараз Хрыстус шукае дастойнае месца, дзе б нарадзіцца. Напэўна, найдастойнейшае месца — гэта наша сэрца, наша душа. Але ці сапраўды яно дастойнае? А можа, наша сэрца, наша душа — гэта сапраўды хлевушок, халодны, забруджаны грахамі?

Жадаю ўсім падрыхтаваць месца Хрысту ў нашым жыцці. Цёплае, утульнае, прыгожае! Мы бачым, што Хрысту не патрэбны пярыны і палацы. Любоў — гэта тое, што прыносіць яму радасць, яна саграе, нясе цеплыню. Няхай любоў затрыумфуе ў нашым жыцці!

Усіх вернікаў, не толькі каталікоў, але і братоў праваслаўных і іншых вызнаўцаў Хрыста, якія чакаюць Нараджэння Хрыста, віншую са святамі Божага Нараджэння. Жадаю радасці ў вашым жыцці, у вашых сем’ях. Адкрыйце сэрцы Хрысту і яны напоўняцца радасцю!

Усім вясёлых Свят!

Пётр ШАРКО,

ксёндз-канонік, пробашч Рымска-Каталіцкай парафіі Божага Цела ў Нясвіжы,

дэкан Нясвіжскага дэканата.

 

Паважаныя каталіцкія хрысціяне, жыхары Нясвіжчыны!

Сардэчна віншую вас з надыходзячым святам — Божым Нараджэннем па календары каталіцкай канфесіі!

Жадаю, каб да гэтага светлага свята вы ўсе прыйшлі з мірам і спакоем у сэрцах, каб у вашых дамах панавалі лад і любоў, узаемаразуменне і дабрабыт. Няхай поспех спадарожнічае ўсім вашым пачынанням, здзяйсняюцца спадзяванні і збываюцца самыя запаветныя мары!

Уладзімір ЛУК’ЯНАЎ, 

член Савета рэспублікі Нацыянальнага сходу

Рэспублікі Беларусь.

 

Паважаныя вернікі  каталіцкай канфесіі!

Ад усёй душы віншую вас з вялікім і светлым святам Божага Нараджэння. Гэта свята мае вялізны духоўны сэнс. Зварот да найгалоўнейшых каштоўнасцей дапамагае нам па-асабліваму адчуць дзівосную прыгажосць навакольнага свету, напоўненую любоўю і міласэрнасцю. Няхай жа цудоўнае свята прынясе шчасце і згоду ў кожны дом, а Калядная зорка падорыць усім нам цяпло і мудрасць, стане невычарпальнай крыніцай аптымізму і натхнення.

Шчыра жадаю вам моцнага здароўя, шчасця, дабрабыту, добрага настрою!

Мікалай РАДАМАН,

дэпутат Мінскага абласнога Савета дэпутатаў,

старшыня праўлення СВК “Агракамбінат Сноў”.

 

Паважаныя жыхары Нясвіжчыны!

Шчыра і сардэчна віншую вас са святам Божага Нараджэння па календары каталіцкай канфесіі!

Гэта свята — вечная духоўная крыніца, якая ўмацоўвае ў душах лю-дзей маральныя каштоўнасці, сагравае сэрцы цяплом і любоўю. Яно напаўняе нашы дамы спакоем і ўтульнасцю, надае сіл і мудрасці ў пераадоленні жыццёвых цяжкасцей.

Няхай радасць калядных дзён падорыць усім усмешкі, добры настрой. Няхай заўсёды ў вашых думках будуць светлыя памкненні. Моцнага ўсім здароўя, дабрабыту, поспехаў у вашых справах.

З павагай Іван МАМАЙКА,

дэпутат Палаты прадстаўнікоў Нацыянальнага сходу

Рэспублікі Беларусь.

 

Паважаныя несвіжане,  вернікі каталіцкай канфесіі!

Прыміце шчырыя віншаванні і пажаданні з нагоды Нараджэння Хрыстова!

Свята яднання, свята веры і надзеі, свята духоўнага абнаўлення… Яно напаўняе сэрцы любоўю і святлом, міласэрнасцю і пакорай, дапамагае нам узвысіцца над жыццёвай мітуснёй, усяляе ўпэўненасць у перамозе міру і дабра. З ім прыходзіць усведамленне таго, што самыя запаветныя мары абавязкова збудуцца і напоўняць наша жыццё радасцю.

Я жадаю, каб кожнаму з вас свет Каляднай зоркі прынёс здароўе і шчасце, каб сагрэў вашы дамы цяплом і ўтульнасцю, збярог вас ад жыццёвых нягод. Святочнага настрою вам і ўсяго самага найлепшага!

Людміла ВІТКО,

дэпутат Мінскага абласнога Савета дэпутатаў,

дырэктар Нясвіжскай цэнтральнай раённай бібліятэкі

імя Паўлюка Пранузы.

Leave a Reply

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.

error: Копирование защищено!!!